Андрю Тейт пристигнa в съда заедно с брат си, за да

...
Андрю Тейт пристигнa в съда заедно с брат си, за да
Коментари Харесай

Андрю Тейт пристига в румънски съд: Ще обжалва домашния арест по обвинения в трафик на хора

А ндрю Тейт пристигнa в съда дружно с брат си, с цел да апелира домашния арест по обвинявания в трафик на хора - часове откакто направи женомразка забележка за фотография по бикини на Аманда Холдън.

36-годишният Тейт и брат му апелират решението на съда от предишния месец да остави братята под домакински арест за още 30 дни. 

Те се явиха в Апелативния съд в Букурещ, откакто през юни инфлуенсърът беше публично упрекнат в обезчестяване, трафик на хора и съставяне на незаконна група за употреба на дами. Тристан и две дами от румънски произход бяха упрекнати в трафик на хора.

Тейт, който е описван като " крал на токсичната неустрашимост ", отговори на туита на Холдън със фотографията, на която тя се къпе по бикини, като написа: " Ти си брачна половинка и майка и към този момент надалеч не си тийнейджърка. Няма потребност от този пост.''

Good morning ☀️
— Amanda Holden (@AmandaHolden)

Вече пет месеца Тейт е затворен в дома си поради обвинявания в трафик на хора за полова употреба и обезчестяване.

Той беше задържан на 29 декември в Букурещ и отхвърля обвиняванията,. Тейт загуби поредност от обжалвания на домашния си арест, само че през днешния ден се надява това да се промени.

В момента съм в Апелативния съд в Букурещ, с цел да схвана дали ще бъда арестуван за девети месец - написа Тейт в обществената мрежа Twitter. 

" Три месеца в пандиза, шест месеца затворен в дома ми. Сега би трябвало да убедя съдията, че не би трябвало да се връщам в пандиза. Че ми е разрешено да остана в личния си дом ", написа още Тейт.

I am in the Bucharest court of appeal to find out if I will be detained for a 9th month.

3 months in jail, 6 months locked in my house.

Now I must convince a judge that I shouldn’t go back to jail.

That I’m allowed to remain in my own home.

Allah is the best of planners.
— Andrew Tate (@Cobratate)
След като прекарват три месеца в полицейския арест в Букурещ, на 31 март братята Тейт печелят обжалване, с цел да бъдат преместени под домакински арест. През юни румънската организация за битка с проведената престъпност, известна като DIICOT, е поискала от съдиите да удължат мярката за домакински арест, откакто организацията е показала своето следствие.

Вижте повече в нашата изложба.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР